jaha

På måndag åker Pappa och Axel till Egypten, Julia åkte till Gran Canaria i onsdags och Mamma är i New York.

Och här i kalla, slaskiga Sverige är jag. Ensam kvar med en helveteslång BA-gästlista (nej, Julia har uppenbarligen "inte tid" att fixa den nu när hon är ledig i ett supervarmt land) och skor som läcker in en massa slaskvatten.

Härligt.

blogginlägg från 2008



(pssst, det går rätt bra!)







!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PANIK 1: Jag fyller år om 13 dagar. 13 DAGAR! Sen är jag 20! Vuxen! Gammal! Panik! AAAAAAHH!

PANIK 2: Jag flyttar hemifrån om 30 dagar! Mindre än en månad! Och jag har fortfarande absolut ingen liten minianing om hur jag ska få plats med mina saker på mina 23 kvadrat (och alla inredningskedjor envisas fortfarande med att göra svinfula förvaringsmöbler)! Panik! AAAAAAHH!

PANIK 3: Den här veckan tänkte jag hinna med att: gå på bio, gå på fars, passa katten en dag, jobba, skriva en önskelista, uppfinna en supersmart garderobslösning, träna två gånger, träffa Marie, gå ut, umgås med familjen en kväll, after-worka, åka förbi lägenheten och ta mått, smälta all snö med tankekraft och köra så mycket bil att det blir akut global uppvärmning och det blir vår över ett dygn (obs måste även fixa körkort för att kunna genomföra den här punkten), gå på glassprovning, gå på utförsäljning, sova (eventuellt). Oj. Nämde jag att det bara är FEM MINIKORTA DAGAR kvar på den här SUPERKORTA FJUTTVECKAN!? Jag kommer aldrig hinna! Panik! AAAAAAHH!

PANIK 4: Semmeldagen var för en vecka sen! Nu slutar de snart sälja semlor på Coop! Och mitt dagliga semmelsug har långt ifrån lagt sig! Panik! AAAAAAHH!

den där snön





 

Varför oroa sig över hur man ska komma till jobbet i 18 graders kyla och snöstorm när Aftonbladet radar upp så fina alternativ?

 

Nu måste jag planera hur jag ska lyckas sno grannens hund samt bygga en egen hundspannsläde innan imorgon klockan 07.45. Önska mig lycka till!


alla hjärtans dag!

Globalisering!

dennis

"Schweizare" enligt Google.

Marie är ju lite lustig när man tänker efter. Hon åker på språkresa till Frankrike, känner att hon har en viss "connection" med en Schweizare vid namn Dennis (av alla namn i världen!) men gör ingenting åt saken eftersom hon har en pojkvän i Svedala. Det tar slut med pojkvännen, och efter en tråkig dag på jobbet bestämmer hon sig för att åka till Schweiz för att se om den där Schweizaren är något att ha eller inte. Det var han uppenbarligen!

Och idag är det dags för honom att möta mig. Jag undrar vem som är mest nervös, jag eller han?

mrado and me




Jag kan med glädje meddela att alla Blog Awards spöar skiten ut Finest, det går inte att jämföra! Men, tack vara världens bästa kollega, Mrado-stalkning och kärt återseende med Tyra blev kvällen riktigt trevlig ändå.

(OCH NEJ MAMMA OCH PAPPA DE 2 SHOTSGLASEN ÄR INTE MINA SHORTSGLAS JAG HÖLL BARA I MRADOS KOMPIS SHOTSGLAS NÄR BILDEN TOGS)

(Ja, jag vet att Mrado säkert heter nått annat än Mrado egentligen. Men vem har koll på det? Nån som vet? Jag tycker att vi kallar honom Mrado.)



Edit: jajajajajaja shotsglas, shortsglas schmortsglas...

biffen

Ursäkta för dåligt bloggande - men jag kom iväg och tränade (PÅ GYM!!) i tisdags. Och idag ska jag iväg igen.

Min kropp är i totalt chocktillstånd.

imorgon händer det

Idag lovade jag Linnea att vi ska träna tillsammans efter jobbet. Eftersom att jag till och med skaffat 10 gratis träningstillfällen på SATS börjar det kännas oroväckande verkligt. Tänk om jag faktiskt ska träna imorgon.

Herregud. Det här måste smältas och begrundas med åtminstone 3 portioner mango/passionsfruktmousse och en jäkla massa "Familjen Annorlunda".

Imorgon börjar kanske mitt nya liv!

åh

Jag skulle kunna döda för en semla just nu.

17.06

Utekväll.


Klockan är fem och jag har precis avnjutit en ananasmilkshake till frukost. Nu ska jag bara hitta något festligt att ha på mig, måla om naglarna och fixa lite färg på ögonlocken och sen drar jag och Anna till Cicci för Melodifestival, charader och utgång.

Som Julia skulle sagt: Toodles!

som man brukar säga... "har man slagit yxan i båten får man ro som fan"

Jag hittade en lista med nya ordspråk i min låtsasmoster Emmas blogg som matchade min humor perfekt! Eftersom Marie och jag har en speciell grej för ordspåk (och dessutom samma halvkassa humor) vidarepublicerar några här för hennes skull. Så Marie - varsågod! Njut och lär!

"Den man ligger med får bädda"

"Det man inte mins, har inte hänt"

"Det man inte vet, har man ingen aning om"

"Har man slagit yxan i båten får man ro som fan"

"Den som dricker ensam har bara sig själv att fylla"

"Den som gräver en grop åt andra får 88:50 i timmen"

"Den som spar han har men inte roligt"

"Det som inte tar död på en... får en i alla fall att må riktigt dåligt"

"Man har inte roligare än man köper ut för"

"Ropa inte gay förrän du är inne i häcken"


RSS 2.0