blogg.veckorevyn.com/josefin



Hej alla fina vänner! Nu är det såhär att VeckoRevyn har fått sin alldeles egna bloggportal, och då är det ju självklart att jag flyttar dit. Så, ni hänger väl med?

http://blogg.veckorevyn.com/josefin

Bloggen kommer vara lite annorlunda. Lite mer bilder på mig och kanske lite mer lättsmält än den här, det är ju tydligen sånt som funkar nu för tiden, men det får ni helt enkelt stå ut med!

marie emigrerar

Alltså, det här är typ värsta dagen någonsin.

Jag har nyss insett att Marie (MIN Marie! Marie som jag ALLTID är med! Som jag ALLTID har så kul med! Marie som ALLTID förstår! MIN Marie) flyttar till Paris i ÖVERMORGON! Och imorgon ska jag säga HEJDÅ till henne! Va??!! Hur ska det här funka? Hur ska jag klara mig utan henne i ett halvår DRYGT?!

Jag tänker inte ens sätta en humoristisk tvist på det här inlägget för just nu är jag bara så himla deppig över att alla länder nödvändigtvis ska ligga så förbannat långt ifrån varandra. Världen suger.

nu händer'e grejer!

Om man går in på blogg.veckorevyn.com hittar man det här:



Så, alla bloggare, snart är det dags att lämna blogg.se's tråkiga layoutlösningar, sega buggar och jobbiga publiceringsverktyg och byta bloggdomän. Ja, du också!

grannarna och jag

En unge i mitt hus har precis fyllt moppe.

Självklart tycker lillkillen att det är en bra idé att pröva sitt nya åk här på gården. Ja, den där gården jag har två fönster mot. Klockan 21.31 på kvällen. Ja, mitt i Desperate Housewives-timman.

Ungefär samtidigt bestämmer sig min granne över hallen för att flytta. När man flyttar är det bra att smälla i dörrar. Ja, speciellt i den där källardörren som är precis brevid min altandörr. Klockan 21.31 på kvällen. Ja, mitt i Desperate Housewives-timman.

Dessutom är min hallonkräm slut. Fan.

påskafton på kungsholmen







Glad påsk hörni! Min röst gav upp igår, så resten av påskafton måste jag spendera stum om jag vill kunna prata över huvud taget imorgon (och det vill jag). I år bytte vi ut de traditionella äggen och prinskorvarna mot en makalös middag på restaurang Kungsholmen. Deras hutlöst dyra sushi är så god att den nästan känns prisvärd!

Väl tillbaka i min lilla etta står en tyst TV-kväll på schemat. Nu tänkte jag muta rösten med varm nudelsoppa till kvällsmat!

långfredag



Trots att min klädstång redan bågnar av överbelastning kunde jag inte låta bli att shoppa mig en långklänning när jag och kusin Anna tog en tur på stan idag. Ni ska bara se hur fin den kommer bli med ett par enkla sandaler eller Converse i sommar! Vill bara ha på mig den jämt!

Anna visade Vitamin Waters lokal vid Stureplan där man både får gratis Vitamin Wells (hur många man vill!) och ta gratis bilder i deras fotoautomat (hur många man vill!), ni måste gå dit! Med mig helst, för bilderna från fotoautomaten passar alldeles utmärkt vid min dörr.

Ikväll vankas avskedsparty för finaste Marie. Efter en alldeles för stark cappuchino imorse (från grannfiket) har jag kännt mig konstigt skakig och yr hela dagen så jag hoppas för allt i världen att det går över SNARAST så att jag kan avskeda min Marie riktigt ordentligt.

RSS 2.0