f w



Tjo vad det var livat i den här bloggen! Den här helgen har jag varit så lugn, så lugn. Inga fester och inga sena kvällar - bara hemmamys med helt ofarliga saker som Let's Dance, Ahlgrens Bilar och skagenröra. Jag tror att det var ett smart drag med tanke på den sega förkylningen jag dragits med under ungefär hela januari.

Den har jag nämligen inte tid med nu! Imorgon drar Fashion Week by Berns igång vilket innebär roliga visningar, fester plus en massa jobb på det. På tisdag är det dessutom Paradie Hotel-fest. JAG UPPREPAR: PARADISE HOTELFEST!!! Otroligt stort med tanke på att jag följt serien ohälsosamt slaviskt den här säsongen.

jag känner mig själv så bra

Det blir ingen träning idag.

bilden är montage

OBS! BILDEN ÄR ETT MONTAGE!

Ni får utsäkta att bloggen har uppdaterats dåligt. Jag är nämligen i chocktillstånd.

Imorgon ska jag nämligen gå på ett träningspass. Helt frivilligt. HELT FRIVILLIGT!

Det faktum att jag har ungefär tre fungerande muskler i kroppen och inte varit engagerad i en idrottlektion sen hösten -97 vittnar om att det här är en högst ordinär situation.

Ännu oklart om jag kommer genomföra passet. Jag menar, I'm still me.

@ ciccis!



























Ciccis fick världens roligaste charaderspel av mig i inflyttningspresent, från Designtorget.



Cicci och Anna.


En liten på Ciccis mysiga lägenhet. Jag ska också ha miljontals kuddar och en fluffig matta!

inredningspanik.


Det har uppstått lite problem kring min inredningsplan (se skiss ovan):

Problem 1: Sängen. Jag skulle behöva en smart säng med förvaring i ett. De enda förvaringssängarna man kan hitta är 1) svinfula, 2) gjorda för smala barn som tycker att det är helt ok att sova på 90 cm.

Problem 2: Förvaring i hallen. Förvaring i hallen existerar. Dock i knaper mängd (överskåp + EN skinny garderob). Jag har mycket kläder - jag behöver mer. Hur? Jag vet inte. Inredningskedjorna vet inte. Problem.

Problem 3: Soffan. Bekvämt, snyggt och sovbart är tydligen inget möbeldesigners har som plan att kombinera i soffväg nu för tiden.

Problem 4: Fet platt-TV. Hur i hela fridens namn ska jag ha råd med en fet platt-TV?!!!???!!!!??!

hem till ciccis!

Anna, Uppsala-Alicia och Cicci (har ni tänkt på vilka OTROLIGT jämna tänder hon har?!).

Idag ska jag äntligen få se Ciccis nya, egna hem! Hon flyttade in i en etta i Vasastan för några veckor sen, och jag klättrar på väggarna av nyfikenhet. Vill se!

Men, först och främst är det inflyttningspresentshopping som står på schemat (nu när jag ska flytta hemifrån känns det helt plötsligt väldigt viktigt att köpa inflyttningspresenter till andra). För andra dagen i rad alltså. Jag köpte nämligen världens finaste saker till Marie (som visserligen flyttade hemifrån i typ september förra året) som jag funtar på att lägga upp på bloggen även fast hon kan se.

blondinbella imponerar!



Blondinbella är en bra tjej!


classified imponerar

Jag blev verkligen positivt överraskad av Blondinbellas kollektion Classified. Härliga material, till synes bra kvalitét och snygga klassiska plagg. Jag vill ha den randiga pojkvänsskjortan, jag vill, jag vill, jag vill!





Ni har väl inte missat att Linnea och jag äntligen dragit igång en VeckoRevyn.com-grupp på Facebook? Där får ni följa med backstage på roliga event och plåtningar, och då och då kommer vi lotta ut härliga goodiebags till lyckliga medlemmar. GÅ MED!

sned, sned lugg

Sur Josefin med en sned, sned lugg.

Godmorgon kära vänner! Jag förstår inte hur jag hunnit med allt den här morgonen. I vanliga fall brukar jag flänga runt som en sönderstressad idiot - men idag har jag hunnit äta ordentligt frukost, sota ögonen, läsa bloggar och dessutom klippt till min lugg förbannat snett.

Så nu ska jag och min sneda lugg åka mot Östermalm där Bubblerooms pressfrukost håller hus. Vi har som enda tidning fått erbjudandet att intervjua Blondinbella/Isabella om hennes första klädkollektion. Grreeaat! Efter jobbet går jag och världens bästa kollega Linnea till Östermalmstorgs t-banestation där våra megaduktiga bloggare Linda och Andreas tar plats på catwalken. Bilder kommer!

soffdilemma


Hjälp mig med mitt soffdilemma! (Det här är Ektorpsoffan från IKEA för er som inte ska flytta hemifrån snart och därför har övernaturlig/nördig/ohälsosam/extrem koll på de billiga inredningskedjornas sortiment)


Möte, jobb, lite lunch, möte, tandställningscheck, McDonalds och Snabba Cash.

Full rulle och huller om buller. Ungefär så ser min dag ut, därför kan ni behöva vänta lite längre på inlägg just idag.

Tills vidare kan ni få hjälpa mig med mitt soffdilemma till ettan. Vad säger ni:

Ska jag ta med mig min nuvarande soffa som är snygg men äckligt obekväm?

Eller ska jag ta över min morbrors soffa som är i söt modell och ruskigt bekväm men fult marinblå (marinblått är iofs nästa it-färg på inredningsfronen har jag hört, men det är ju fortfarande fult)?

Eller ska jag investera i en helt ny Ektorpsoffa i vitt från IKEA?


Help meeeee.

wrinkles


Tja, eftersom varken jag eller VR's läsare ska ha så många rynkor än kändes väl pressfrukosten för kosmetikjätten inte så jätterelevant. Men, men, det satt inte fel med en maffig hotellfrukost, lite föreläsning och ett FETT skåp i goodiebagen fyllt med ...rynkkrämer.

Jaja.

trenden sprider sig

Cicci, Alicia, jag och Emma spexar loss i London november 2009.


Idag övertalade jag Cicci att skaffa en flytta hemifrån-blogg hon med. Den hittar ni här!

en rolig vecka på gång



Efter några timmar sömn och en stor latte känner jag mig mycket piggare och mer peppad inför veckan. Det är så mycket kul på gång! Förutom härliga arbetsdagar (jag råkar älska mitt jobb) så vankas det pressfrukost för L'Oréal imorgon och tjuvtitt på Blondinbellas + Bubblerooms kollektion på fredag.

Nu: Lunch med Cicci.

tillfälligt avbrott

Trött som satan med en förkylning som vägrar släppa, usch hörni, idag är verkligen inte min dag! Nu gör jag det jag är bäst på helt enkelt - lägger mig i horisontellt läge i första bästa soffa och slötittar på Familjen Annorlunda (GOD THAT'S GOOD TV!) (min tv-smak kan ifrågasättas) så hörs vi imorgon igen. Okej?

Puss och kram och sov gott när ni väljer att göra det!

inte för att skryta men...



...fyfasen vad det här känns bra!

jag laddar med tårta!

Nu är jag hemkommen från ett lyckat 6-årskalas. Jag har ätit mig proppmätt på tårta, och berättat exakt allt om min lägenhet för hela tjocka släkten. Passade även på att hinta lite om min akuta möbelbrist, och har på så sätt nästan fått en säng, ett bord och en herrans massa köksredskap.

 

Ikväll väntar en lugn kväll. Imorgon drar en ny arbetsvecka, fullproppad med modeveckaplanering för våra modebloggare (1, 2), rälstider och FÖRHOPPNINGSVIS en klipptid (min lugg når ner till nästippen snart), igång - och då får man inte vara trött!

jag behöver uppenbarligen hjälp



Till er som fotar er själva varje dag: HUR GÖR NI? Vad sjutton tar ni er till för att bilden 1. inte ska bli svinful, 2. inte ska bli helt ojämn i ljuset, 3. få med hela er själva på bilden????

Till er andra som läser men inte fotar er själva varje dag: Det här är min superfina megabilliga klänning från Monki som jag tänkte visa er en gång för alla. Den är inte svart, den är vinröd. Och ja, det är svinkallt att vara ute i snön utan jacka. Om jag tagit bilden mitt i natten? Nej, jag tog den för en kvart sen (se ovan).

I alla fall.

Nu ska jag hem till Papa och fira lillebror som fyllde 6 år härom veckan. Här ska ätas tårta! Kalas!

att äta eller ätas...

 

Oroa er inte. Vår katt Jack är så fruktansvärt korkad att han aldrig skulle kunna fånga en fågel. Men visst får han leka tuff och vakta fågelbordet. Whatever works.

filmkväll

 

Marie och jag är de enda på jorden som inte sett The Proposal än, så nu när vi båda är för trötta för att gå ut och dessutom världens största romantisk komedi-suckers tänkte vi att vi skulle ändra på den saken.

Så nu blir det filmkväll med Coca Cola, ostbågar, kladdkaka, The Proposal, Kung Fu Panda och Marie. Bättre kan det inte bli!

bara ett klargörande:

 

Jag bakar!

 

Och nu börjar det lukta bränt. Damn.


jag ska försöka ta det lugnt idag


Såhär 51 dagar innan min födelsedag och 68 dagar innan flytten tänkte jag mest ta det lugnt. Det är nog dags att en gång för alla bli av med den där hostan som någon (host Marie hosthosthost) smittade mig med runt nyår.

mitt nya plejs



















Så här ser alltså mitt nya plejs ut. Eller ja, ni kommer ju få tänka bort den tjusiga inredningen. När jag flyttar in kommer lägenheten bli ett potpurri av färger, material, former och storlekar. Jag planerar nämligen att gå tiggarundan i släkten.

lägenhet: check!

EFTERSOM ATT DET ÄR HÄR ETT SÅ STORT INLÄGG KRÄVS DET STORA BOKSTÄVER!

IDAG HAR JAG KÖPT MIG EN LÄGENHET FÖRSTÅR NI! JAJAMEN! THAT'S RIGHT! TRUE! CLARO! TOUT DE LA FRUT! 26 MARS ÅKER FLYTTLASSET!

IKVÄLL FIRAR JAG MED MASSA MAT OCH LET'S DANCE!

!

ingen återvändo, snart!



Om en timme exakt finns det ingen återvändo för varken mig eller säljaren. Då skriver jag papper! Jag har klätt mig i min nya "sälj-en-lägenhet-till-mig"-klänning från Monki (på rea, se, jag kan redan leva ekonomiskt!) och dragit på mitt största "jag-kommer-ta-väl-hand-om-din-lägenhet-om-den-blir-min"-leende.

Nu kör vi!

cicci flyttar hemifrån också

 

Idag flyttar Cicci hemifrån!


ett nytt kapitel



Okej, blogglayouten kunde kanske varit snäppet flashigare, men jag pallar inte. Efter min tid som ungdom (aka datornörd) har jag nog bränt ut mig på layoutfronten. Om någon hivar upp en snygg blogglayout lovar jag att denne varelse får en permanent länk i min blogg samt bjudes på en god budgetmiddag i mitt blivande hem.

I alla fall. Om ingen bjuder över vårt bud på Lägenheten, och om ägaren inge får för sig att dra sig ur innan klockan 17.00 är jag lägenhetsägarinna. Whoop whoop!

Så jag tänkte att det kunde vara fint att arkivera allt om min hemifrånflytt så att jag kan se tillbaka och minnas om sisådär 7 år (klyshigt). Tänk vad fint och symboliskt med en ny blogg som ett nytt kapitel i livet (om möjligt ännu mer klyshigt)!

test

testtext testlänk
Följ min blogg med bloglovin

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0